Uzatvorenie PZP online šetrí čas aj peniaze

Banky aj nákupy – mnohé záležitosti dnes vybavujeme online a bez toho, aby sme navštívili kamennú pobočku čo predajňu. Oplatí sa tak riešiť aj povinné zmluvné poistenie. Je to rýchle aj finančne výhodné.

Stačí sa len pripojiť k internetu a nechať si cez porovnávač vyhľadať ponuky na rôzne produkty od rôznych poisťovní. Pekne všetko z pohodlia domova, alebo hoci aj cez prestávku v práci. Zaberie to iba pár minút.

Kúpte presne to, čo potrebujete

Vďaka porovnávaniu ponúk na povinné zmluvné poistenie môže dohodnutie poistenia online často citeľne ušetriť rozpočet pred zbytočne vysokými výdavkami. Týmto spôsobom sa totiž za pár sekúnd dostanete k ponukám, kvôli ktorým by ste obiehali poisťovne celý deň. 

Doma máte navyše dosť času pozrieť si pozorne obsah jednotlivých ponúk a pri hľadaní tej najvhodnejšej pre vás sa rozhodnúť bez stresu a časovej tiesne. V neposlednom rade si dohodnete len to, čo naozaj v danú chvíľu chcete a potrebujete. Úprimne, ako často sa vám stáva, že okrem vybraného produktu vám pracovník pobočky ponúkne aj ďalšie produkty, ktoré “sa vám oplatia”? Sú k tomu síce vyškolení, ale dá sa tomu elegantne vyhnúť.

Vybavené za pár minút

Úspešné uzavretie online povinného zmluvného poistenia vyžaduje presné vyplnenie údajov vo formulári. Podľa uvedených parametrov vodiča a motorového vozidla stránka vyhľadá všetky dostupné ponuky poisťovní. Po vybratí konkrétneho produktu je potrebné zadať osobné údaje pre uzatvorenie poistnej zmluvy. Keď klient všetko potvrdí, dostane všetky dokumenty do svojej e-mailovej schránky. 

Bielu kartu si stačí potom len vytlačiť a použiť ako doklad o PZP pri policajnej kontrole aj na dopravnom inšpektoráte. Výhodou je, že dokumenty sú k dispozícii okamžite a poistenie nadobúda platnosť v deň, kedy je poistenie uzavreté. Aby sa zabránilo možným sporom, najlepšie je okamžite ho aj uhradiť. Povinné zmluvné poistenie sa spravidla uzatvára sa na obdobie jedného roka.

Celý proces uzatvárania zmluvy cez internet prebieha elektronickou formou. Nie je potrebné nič vypisovať, vypĺňať perom, ani vlastnoručne podpisovať. Stačí zaplatiť pomocou online platby a hneď sa s autom môžete legálne vydať na cestu. Navyše všetky dokumenty vám následne budú zaslané aj poštou v papierovej forme. 

Povinné zmluvné poistenie uzatvorené online jednoducho prináša iba výhody, bez jedinej nevýhody.

Blog

PZP a havarijné
poistenie
online
na 3 kliky!

PZP online
Havarijné online

Kontaktný formulár