Ušetrite čas aj peniaze! Aké sú ďalšie výhody ONLINE poistenia?

Potrebujete vybaviť  postenie, no tlačí vás čas? Nemáte hodiny, aby ste čakali v rade na pobočke? Žiadna poisťovňa nie je blízko a nechce sa vám cestovať? Dobrá správa je, že časy kedy ste museli všetky poistné “papierovačky” vybavovať niekoľko hodín osobne s pracovníkom pri okienku, sú nenávratne preč.

V dnešnej dobe už dokáže vybaviť všetko v pohodlí domova za pár minút a bude vás to stáť len nevyhnutý počet klikov. Online “nákup” poistenia má množstvo výhod, no najmä je pohodlný, rýchly a šetrí čas aj peniaze.

Nečakáte ani nikam nechodíte

Online poistiť sa môžete na našom webe kedykoľvek – pri raňajkách, počas obedovej prestávky či vo večernej zápche. Jediné čo potrebujete je internet v počítači, tablete alebo vo vašom telefóne. Rovnako tak teda nikam ani nemusíte chodiť, čím sa vyhnete radám na pobočkách alebo vám nevyhovujúcim otváracím hodinám.

Navyše na našej webstránke dostanete mnohokrát rovnaké ponuky a identické podmienky poistenia, ako pri osobnej návšteve. Ak sa vám predsa len niečo nezdá, môžete sa na nás obrátiť aj telefonicky – každý deň od 8 ráno do 8 večer – a my vám v prípade nejasností pomôžeme. Vaše poistenie optimalizujeme, aby ste nepreplatili ani cent a na záver vám ponúkneme aj ďalšie možnosti zliav.

Blog

PZP a havarijné
poistenie
online
na 3 kliky!

PZP online
Havarijné online

Kontaktný formulár