Postenie nehnuteľnosti pri hypotéke: Pozor na tieto chyby!

Kupujete si byt ,,na hypotéku”? V žiadnom prípade by ste tak nemali zabudnúť aj na poistenie nehnuteľnosti. To ochráni váš byt či dom pred lupičmi či napríklad aj v prípade prírodnej katastrofy. Poisťovne však ponúkajú rôzne podmienky, preto sa oplatí poradiť sa s odborníkmi. 

Nenechajte sa tak zlákať na postenie hneď priamo v banke, ale urobte si najprv vlastný prieskum. Bankár totiž nemusí mať rozhľad o ostatných ponukách poisťovní ani to, aké krytie napríklad v rámci zmlúv poskytujú. Medzi najčastejšie chyby, ktoré klienti robia, totiž patrí to, že si klienti kvôli hypotéke poistia nehnuteľnosť len na výšku úveru, a nie na hodnotu celej nehnuteľnosti. Rovnako treba dôkladne premyslieť aj rozsah krytia, čiže proti akým rizikám chcete svoj majetok ochrániť.  

Nespoliehajte sa teda tak na ponuku banky, ale urobte si prieskum celého trhu. V prípade, že hľadáte tento typ služby, neváhajte sa obrátiť aj na našich odborníkov. Nezávislý finančný sprostredkovateľ totiž porovná ponuky viacerých poisťovní a vyberie pre vás to najvýhodnejšie. Môže vám ponúknuť  viac možností na výber, pomôže správne nastaviť poistné sumy a tiež rozsah poistného krytia. Dôležité je, aby poistenie bolo komplexné, kvalitné a zároveň aj cenovo výhodné. 

Blog

PZP a havarijné
poistenie
online
na 3 kliky!

PZP online
Havarijné online

Kontaktný formulár