Urobte si poriadok v zmluvách

Urobte si poriadok v zmluvách

Finančný trh sa neustále mení, prichádzajú nové produkty ktoré sú ďaleko výhodnejšie ako tie spred piatich či desiatich rokov. A hoci je nám táto skutočnosť známa, len málokto sa rozhodne danú situáciu reálne riešiť. Audit už existujúcich zmlúv však môže ušetriť každému z nás nemalé peniaze a rozhodne stojí za povšimnutie.

Poistenie nehodno podceňovať

Pokiaľ ste vlastníkom nehnuteľnosti či auta, pravdepodobne máte svoj majetok poistený. Uzatvorenie poistenia majetku je totiž jedna z vecí, na ktorých si novopečený majiteľ vozidla, bytu, domu či chaty dá extra záležať. Na finančnom trhu existuje viacero spoločností ponúkajúcich (podľa nich) najvýhodnejšie podmienky a vyznať sa v ich ponuke je pre laika ťažké.

„Audit zmlúv = úspora peňazí a zvýšenie poistnej ochrany“

Navyše dané produkty sa postupom času menia, pribúdajú ďalšie, ktoré sú mnohokrát výhodnejšie. To, čo bolo top produktom v čase uzatvorenia vašej zmluvy však už dávno nemusí byť dnes to najlepšie.

Pokiaľ od uzatvorenia vašej zmluvy prešiel už nejaký ten čas, zamysleli ste sa nad tým, že:

  • pravdepodobne platíte vyššiu cenu v porovnaní s akruálne najnižšou na trhu?
  • pravdepodobne platíte za zbytočnosti, ktoré nevyužívate/nepotrebujete?
  • ak sa v poslednej dobe zmenili podmienky, v akých žijete (hypotéka, nová práca, založenie rodiny), existuje produkt, ktorý možno prispôsobiť doslova na mieru?

„Každá zmena rodinného statusu si vyžaduje iné poistné riziká“

Audit poistných zmlúv v pohodlí 

Množstvo povinností a nedostatok finančnej gramotnosti môže mať za následok to, že naše zmluvy sú odložené na dne zásuvky aj desiatky rokov. Pokiaľ však i napriek nedostatku času chcete zistiť, či vami uzatvorené finančné produkty spĺňajú označenie „najvýhodnejšie poistenie na trhu“, neváhajte a kontaktujte odborníkov na www.poistisaonline.sk.

Naši makléri vám zabezpečia poradenstvo na profesionálnej úrovni, a to celkom zadarmo. Vieme, že spolupráca makléra a klienta je predovšetkým o dôvere a nekončí sa uzatvorením zmluvy. Vieme, že je správne mať pri sebe niekoho, kto vás prevedie svetom financií kedykoľvek to potrebujete.

Nájdeme to najvýhodnejšie poistenie pre každého“
 

Porovnanie poistných produktov urobíme za vás

Vzhľadom na naše dlhodobé skúsenosti vám na www.poistisaonline.sk garantujeme odborné poradenstvo na vysokej úrovni. Spomedzi viacerých ponúk vyberieme tú naj a „ušijeme“ vám poistenie vozidla či nehnuteľnosti presne na mieru. Poistenie domu, bytu a automobilu nebolo nikdy jednoduchšie. Stačí jeden telefonát a ostatné vyriešime za vás. Kontaktujte nás ešte dnes a vaše zmluvy získajú punc „top finančného produktu“.

 

Blog

PZP a havarijné
poistenie
online
na 3 kliky!

PZP online
Havarijné online

Kontaktný formulár