Poistenie auta online Bratislava a okolie – rýchlo a jednoducho

V bratislavskom okrese sa každý deň prihlasuje veľmi veľké množstvo automobilov. Znamená to nielen tlačenicu v meste a v kolónach, ale aj na príslušných úradoch. Aj s tým sa dá našťastie niečo robiť.

S tým státím v kolónach sa dá samozrejme robiť pramálo a pomôžu iba pevné nervy, šťastie na plynulú premávku, alebo možnosť presúvať sa mestom hlavne vtedy, keď je menej preplnené. S byrokratickými záležitosťami na polícii sa to našťastie trochu pohlo a nie je to také utrpenie ako kedysi, najviac sa však dá ušetriť na poistení. Teraz však nehovoríme o peniazoch, ale o čase. Ten je v hektickom mestskom živote ešte cennejší, veď peniaze sa dajú zarobiť, ale zbytočne stratený čas už nikto nevráti.

Vybavené na pár klikov

Pri vybavovaní poistenia sa ho dá stratiť celkom dosť. Vybrať sa do poisťovne, zaparkovať, čakať, kým sa dostaneme k poisťovaciemu agentovi a nejakej ponuke nie je práve rýchly proces. Navyše ak sa chce človek dostať k tomu najlepšiemu, treba si porovnať viac poisťovní a vybrať si pre seba to najvýhodnejšie. Vyskúšať si to v Bratislave zaberie minimálne pol dňa, ak nie celý. Kto má na to čas? Cez počítač to ide oveľa rýchlejšie.

Cez online porovnávač poistenia však dostanete bohatý prehľad o ponukách okamžite, stačí len vyplniť základné údaje. Ušetrený čas a nervy sú v tomto prípade veľkým bonusom. S cenou špekulovať netreba. Všetci makléri totiž fungujú s rovnakými cenníkmi a dozviete sa hneď pevnú sumu, ktorú by vám dal každý porovnávač aj kamenná pobočka. Len si treba vybrať tú správnu ponuku. Rolu tu hrá iba rýchlosť, servis ako aj komfort či dôvera.

PZP s okamžitou platnosťou

Výhodou uzatvárania povinného zmluvného poistenia je rýchlosť získania platnej zmluvy. Tá sa hodí napríklad pri prepise auta, kedy treba mať už pri prihlasovaní motorového vozidla na polícii potvrdenie o PZP. Ihneď po uzavretí poistenia prídu dokumenty v elektronickej podobe, stačí si zmluvu a bielu kartu vytlačiť a preukázať nimi platnosť poistenia na dopravnom inšpektoráte, väčšinou ich však akceptujú aj v elektronickej podobe.

Po uhradení poistného prídu dokumenty aj v papierovej podobe. Dobré je medzitým do poisťovne zavolať a nahlásiť im nové evidenčné číslo auta, ak bolo vozidlu pridelené. Doklady potom prídu už s vyplneným novým EČV.

Okrem poistnej zmluvy obsahuje balíček bielu kartu ako potvrdenie poistenia na území Slovenskej Republiky, aj zelenú kartu platnú v zahraničí. S autom či motocyklom sa dá hneď po uzavretí poistenia jazdiť. Žiadna strata času hľadaním, ušetrené minúty a eurá môžete využiť aj príjemnejšie.

Blog

PZP a havarijné
poistenie
online
na 3 kliky!

PZP online
Havarijné online

Kontaktný formulár